Nyheter

10 september, 2019

Nyheter

Nu öppnar Cirkus Arena & Restaurang

DAP har ritat nya Cirkus Arena & Restaurang som invigdes i fredags och öppnar portarna till allmänheten idag. en lekfull och kreativ bistro inspirerad av det oväntade och udda. Välkommen till en lekfull och kreativ bistro inspirerad av det oväntade och...
9 oktober, 2018

Nyheter

Ny på DAP

Möt Julia blomberg våran nya vikarierande Office Manager
3 april, 2018

Nyheter

Glad Påsk

Det är påsklovsvecka men några av oss arbetar på som vanligt här på kontoret.
21 mars, 2018

Nyheter

Arkipelago

DAP på Arkipelago. Söker du praktik?
16 mars, 2018

Nyheter

DAP + Mäklarhuset

Varje månad kommer Mäklarhusets nyhetsbrev ut med ett antal artiklar. DAP kommer skriva om ett nytt ämne varje gång. Håll utkik för det första...
19 december, 2017

Nyheter

DAP gestaltar nya Yasuragi

Uppdraget handlade bland annat om att förstärka den japanska upplevelsen och samtidigt skapa harmoni med våra svenska traditioner. Bättre flöden och utrymmen för den stora mängden gäster som dagligen besöker Yasuragi, har också varit del av utmaningen.
10 november, 2017

Nyheter

DAP 10 år

I år firar DAP 10 år som arkitektbyrå. Det firar vi varje dag. Just torsdagen den 9e november bjöd vi in till AW-mingel med livejazz spelandes i bakgrunden.
27 oktober, 2017

Nyheter

DAP bar

DAP BAR är vår designevent-plattform där vi bjuder in gäster att presentera olika projekt. Genom föreläsningar och diskussioner söker vi att engagera våra gäster i teman relaterade till design och arkitektur från olika perspektiv. Håll utkik efter kommande event.
10 oktober, 2017

Nyheter

DAP söker affärsutvecklare

Vi söker en driven och säljande affärsutvecklare, som självständigt kan driva olika typer av arkitektur- och fastighetsutvecklingsprojekt från tidiga skeden fram till slutleverans.