Nyheter

3 april, 2018

Nyheter

Glad Påsk

Det är påsklovsvecka men några av oss arbetar på som vanligt här på kontoret.
21 mars, 2018

Nyheter

Arkipelago

DAP på Arkipelago. Söker du praktik?
16 mars, 2018

Nyheter

DAP + Mäklarhuset

Varje månad kommer Mäklarhusets nyhetsbrev ut med ett antal artiklar. DAP kommer skriva om ett nytt ämne varje gång. Håll utkik för det första...
19 december, 2017

Nyheter

Press

DAP gestaltar nya Yasuragi

Uppdraget handlade bland annat om att förstärka den japanska upplevelsen och samtidigt skapa harmoni med våra svenska traditioner. Bättre flöden och utrymmen för den stora mängden gäster som dagligen besöker Yasuragi, har också varit del av utmaningen.
10 november, 2017

Nyheter

DAP 10 år

I år firar DAP 10 år som arkitektbyrå. Det firar vi varje dag. Just torsdagen den 9e november bjöd vi in till AW-mingel med livejazz spelandes i bakgrunden.

Av 3500 anmälningar från 91 olika länder är nu DAP ”shortlisted” som en av fem nominerade om titeln ”Best Health and Wellness Interior” i den första Dezeen Awards tävlingen. DAP konkurrerar mot MEME i Australien, Tsubasa Iwahashi Architects i Japan, Richard Bell Architecture och Stanton Williams i Storbritannien. Dezeen Awards korar världens bästa arkitektur, inrednings och designprojekt, såväl som individer och kontor med de mest imponerande projekten.

Projekten dömdes enligt tre kriterier: vacker, innovativ och fördelaktig för människor och för vår planet. Juryn bestod av: Indien Mahdavi, Terence Conran, Je Ahn av Studio Weave och Design Haus Liberty grundare Dara Huang.

Vinnaren av varje kategori kommer att tillkännages i London senare i år och kommer att konkurrera om titeln om årets inredningsprojekt.