Yasuragi får för andra året i rad äran att utses till Sveriges bästa hotellspa i omröstningen arrangerad av World Spa Awards.

Ur pressmeddelandet:
Yasuragi är inte ett spa i vanlig bemärkelse. Vi erbjuder ett helhetskoncept där vi utgår från det japanska badet. Allt vi gör på Yasuragi ska ge våra gäster en möjlighet att komma i kontakt med sig själva och lugna ned nervsystemet. Vi utgår från ett salutogent synsätt och fokuserar på de faktorer som främjar hälsa inom ramen för vår verksamhet tillägger Kersti Olophsdotter, Head of Brand på Yasuragi.

2018 öppnade Yasuragi åter efter en omfattande nybyggnation av det japanska badet. Den nya miljön är ritad av DAP Arkitekter som efter en studieresa till Japan lät sig inspireras av den traditionella japanska badkulturen och den gamla tidens kejserliga innergårdar. Man har plockat upp materialen betong och trä, från byggnadens ursprungliga arkitektur av den japanske arkitekten Yoji Kasajima.

Yasuragi har tidigare fått ta emot utmärkelser i World Luxury Spa Awards, då som ”Best Resort Spa in Europe” och ”Best Destination Spa in Sweden” samt Condé Nast Johansens Awards for Excellence och Haute Grandeur Global Spa Awards.

Läs hela pressmeddelandet här!